Energiebehandeling

Een intensieve behandeling met electrocus ginseng die de huid omhuld met invloed van licht, waardoor haar jeugdigheid duidelijk zichtbaar wordt. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, alle leeftijden het hele jaar door.
€ 95

Seizoensverzorging

Een hydraterende en gelimiteerde verzorging voor alle huidtypes. De geur en kleuren veranderen ieder seizoen. Deze oxyperende verzorging geeft de huid zijn glans en éclat terug.
Voor een huid in topvorm.
€ 60

Hydra 3Ha

Nood aan een hydraterende booster?
Dan is deze behandeling de perfecte manier om in één behandeling jonger uit te zien.
€ 85

Eau Thermale SPA

Heeft u een gevoelige huid?
Deze parfumvrije hypoallergene verzorging is  speciaal geformuleerd om de gevoelige huid zijn kalmte en comfort terug te geven.
€ 55

Oogverzorging

Deze oogverzorging met hoge bescherming helpt onmiddellijk de signalen van vermoeidheid of veroudering te reduceren. In combinatie met producten voor thuisgebruik krijgt u na 3 sessies een optimale verbetering en vervaging van de rimpels, wallen en kringen rond de ogen.
€ 45

Basisverzorging

De basisbehandeling is een behandeling op maat die is afgestemd op de behoeften van de huid afhankelijk van het huidtype.
€ 50

Herenverzorging

Ontspannende basisverzorging aangepast aan de mannenhuid. De huid krijgt een boost en detox, waardoor ze de invloeden van buiten af kan tegen gaan.
€ 55

Soin peeling resurfacant

Cosmetische peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlagen verwijderd worden en geven de huid hun zacht en soepel gevoel terug. Ideaal als voorbereiding op een kuur van een intensieve verzorging.
€ 70

Traitement intensif jeunesse

Deze verjongingsbehandeling met plantaardige actieve bestanddelen gecombineerd met peptiden van de laatste generatie om het jeugdigheidskapitaal te beschermen.

  1. oxidatieve stress te bestrijden
  2. tekenen van chronologische veroudering te bestrijden
    € 85

Ovale parfait

Dubbele missie met een effect van meer stevigheid en veerkracht. Strijkt de huid glad en verjongt het decolleté.
€ 45

Glysalac pro peel

Verfijnt de textuur van de huid, voor een gladde huid met een onmiddellijke, stralende, gelijkmatige teint.
€ 45

Secret 

11 unieke galenische formules, met een uiterst hoge concentratie aan actieve bestandsdelen. 1h30 exclusieve toewijding aan het gelaat en de geest zorgen voor een diepe ontspanning en efficiënt resultaat.
€ 150

Epilatie

Niets is zo mooi als een gladde, goed verzorgde huid.
wenkbrauwen – € 8
wimpers kleuren – € 10
wenkbrauwen kleuren – € 10
gelaat – € 20
oksels – € 18
onderbenen – € 20
bovenbenen – € 22
volledige benen – € 30
rug – € 20

Hanakasumi

Een uniek protocol dat geïnspireerd is op Japan gommage met de handschoen,  modelage van het hele lichaam en modelage van de voeten in een ritueel met luchtige noten met een inspirerende en voedende werking.
€ 75

Gommages en modelages

De modelages en gommages kunnen worden gepersonaliseerd met de zintuiglijke reis op maat.
De dode huidcellen worden verwijderd door een zeezoutscrub en het lichaam wordt gevoed door een voedende crème of olie.
€ 50

Relaxerende massage

Neem tijd voor uzelf en kom tot rust met een relaxerende massage.
€ 35 voor 30 minuten
€ 75 voor 55 minuten

Soin fermeté

Complete behandeling die speciaal ontwikkeld is om nauwkeurig de zones die behandeling vereisen aan te pakken: buste, buik, armen, dijen, … . De actieve werkstoffen geven de huid de stevigheid en elasticiteit terug.
€ 70

Soin minceur

Deze behandeling wordt zorgvuldig afgestemd op iedere klant en wordt uitgevoerd op basis van protocol van Sothys. De verzorging bestaat uit unieke producten met 3 hoog geconcentreerde serums die worden gecombineerd op basis van het type cellulitis.
€ 75

Jambes légère

Deze lichte geltextuur zorgt voor lichte en comfortabele benen en verfrist de huid en geeft een onmiddellijk verlichtend effect.
€ 60

Infrarood sessie

Infrarood sessie is een behandeling waarbij de infraroodlampen het werk doen. Infrarood zorgt ervoor dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en verlicht spier- en gewrichtspijn.
€ 35

Lymfo press apparaat

Het lymfevatenstelsel is één van de meest belaste doorstromingssystemen bij de mens. We krijgen veel afvalstoffen binnen en ons lichaam kan deze niet allemaal verwerken. Het lymfo press apparaat stimuleert de afvoer van het lymfevocht en tegelijk de afvoer van schadelijke stoffen.
€ 35

Vanaf nu kan je ook uw producten van Sothys online bestellen.
Indien je interesse hebt stuur gerust een mail naar info@atelier-dd.be of kom gerust binnen voor uw unieke code.